Skip to content

PHB Coaching: Jou Begeleiden naar het Bereiken van Je Doelen

PHB Coaching, opgericht door voormalig professioneel voetballer en coach Patrick Hans Baltus, richt zich op het helpen van mensen om verandering te omarmen en hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Gevestigd in Babberich en ook online beschikbaar, zet PHB Coaching zich met passie, hart en overtuiging in voor de ondersteuning van klanten.

Het pad van PHB coaching is inspirerend. Hij maakte de overstap van een succesvolle carrière in het professioneel voetbal naar het coachen van voetballers en begeleiden van studenten op een beroepsschool, met de focus op het opbouwen van hun zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling. Toen het onderwijssysteem echter meer commercieel werd, voelde Patrick een kloof. Dit leidde ertoe dat hij persoonlijke coaching ging nastreven, zijn opleiding voltooide en PHB Coaching officieel registreerde in april 2024. De begeleiding van Patrick Baltus doet hij zoals hij vroeger als spits ook was als een echte “GOALGETTER”. Zijn aanpak is net zo rond als een bal: alles draait om scoren, maar op zijn eigen manier. De B in Baltus staat voor de bal, waarmee hij in zijn carrière altijd richting het doel werkte. De T staat voor tegendraads: Patrick durft buiten de gebaande paden te denken en te handelen. De U staat voor uniek, met zijn eigen stijl en methodes weet hij sporters en andere personen op een ongeëvenaarde manier te inspireren. De S staat voor samenwerking: samen bereik je de beste resultaten.

Bij PHB Coaching begint de reis van elke klant met een gratis kennismakingsgesprek om te zorgen voor een goede match. PHB coaching gelooft in het belang van het opbouwen van vertrouwen en een verbinding vanaf het begin. De coaching sessies zijn afgestemd op elk individu, meestal variërend van 3 tot 8 sessies, elk van 75 minuten. Het doel van PHB is om klanten de tijd en aandacht te geven die ze nodig hebben om echt vooruitgang te boeken.

Een uniek aspect van PHB Coaching is het Talentenpaspoort van Peter Monsieurs. Dit krachtige en unieke wetenschappelijk onderbouwde hulpmiddel helpt klanten hun natuurlijke talenten en passies te ontdekken door middel van een gedetailleerde scan. Door de resultaten te vergelijken met professionals uit de database, biedt het talentenpaspoort gepersonaliseerde inzichten die vaak leiden tot grotere werktevredenheid en een betere carrière-afstemming. Veel klanten zeggen “Ja, dit ben ik echt” wanneer ze hun talentenpaspoort zien.

PHB Coaching draait helemaal om het centraal stellen van mensen. PHB coaching fungeert als gids en helpt klanten hun dromen te verwezenlijken, of dat nu betekent excelleren als ondernemer, een baan vinden die vreugde brengt, of een balans vinden tussen werk en privéleven. De aanpak van PHB-coaching draait niet om snelle oplossingen, maar om het bevorderen van langdurig succes. Klanten worden aangemoedigd om naar hun hart te luisteren en ijverig aan hun doelen te werken.

Hoewel PHB coaching relatief nieuw is, heeft het al een aanzienlijke impact gehad. Een gedenkwaardige succesverhaal betreft een klant die aanvankelijk haar behoefte aan goedkeuring als een zwakte zag. Door de coaching van PHB coaching herkende ze het als een waardevol talent, vooral in teaminstellingen. Deze realisatie hielp haar een nieuwe werkgever te vinden die beter bij haar behoeften en sterke punten paste.

Vooruitkijkend hoopt PHB coaching nog meer mensen te helpen hun dromen te realiseren. Door het vergroten van de merkbekendheid en het bereiken van een breder publiek, streeft PHB coaching ernaar zoveel mogelijk individuen te empoweren om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Overige blogposts

Is jouw ambitie om jezelf verder te ontwikkelen, niet alleen als coach in de sport, maar ook daarbuiten?** 

Om dit te bereiken, heb je iemand nodig die jou oprecht advies geeft, die meedenkt maar niet zomaar
talent coaching

Hoe ben ik hier beland? Belangrijker nog is: hoe kom ik er weer uit?

Vanaf onze geboorte worden we in hokjes en vakjes gestopt. Dat begint bij de geboorte met meten en

Talentcoaching: Ontdek en ontwikkel jouw unieke talenten

Iedereen heeft unieke talenten en kwaliteiten die ontdekt en ontwikkeld kunnen worden. Talentcoaching is een vorm van coaching